Κυριακή, 24 Απριλίου 2011

           Ο Χριστός αναστήθηκε, τα εγκεφαλικά κύτταρα παρέμειναν νεκρά 

        Όπως και τα Χριστούγεννα έτσι και το Πάσχα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να γράψω ένα άρθρο. Αρχικά δεν ήξερα τι να κάνω, να βάλω τα γέλια ή να νευριάσω?
         Βέβαια δεν θα έπρεπε να εκπλήσσομαι από την ανθρώπινη βλακεία που μας περιτριγυρίζει, αλλά πραγματικά δεν γινόταν, ήταν εξωφρενικό αυτό που συνέβη. Εδώ δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για ζήτω και το κυβερνητικό αεροσκάφος πηγαινοφέρνει την λαμπάδα με το ‘’Άγιο Φως΄΄. Το ακόμα πιο εξωφρενικό αλλά και γελοίο συνάμα ήταν ότι υπήρχε μπάντα που έπαιξε τον εθνικό ύμνο στη λαμπάδα!!! Και οι ειδήσεις να λένε ότι υποδεχτήκαμε τη λαμπάδα με τιμές αρχηγού κράτους!!!Μόνο εγώ το βρήκα απίστευτα γελοίο και άσκοπο??
       Με δυσκολία ξεπέρασα αυτό το σοκ , αλλά δεν κατάφερα να ηρεμήσω. Δεν είχε γίνει ακόμα η ‘’ανάσταση΄’ και 2 άντρες βρέθηκαν διαμελισμένοι μετά από έκρηξη βεγγαλικού το οποίο και έφτιαχναν. Στη Χαλκίδα 7χρόνος έχασε το μάτι του και βρίσκεται στην εντατική εξαιτίας ρίψης βεγγαλικού από 27χρόνο ( ο οποίος συνελήφθει). Ειλικρινά δεν λυπάμαι, εξοργίζομαι. Μακάρι να χάσουν κι άλλοι την ζωή τους μήπως και κάποιοι ηλίθιοι βάλουν μυαλό.
     Δεν έλειψαν βέβαια και φέτος οι κλασσικές ευχές όπως ειρήνη και χαρά στον κόσμο και δηλώσεις όπως γιορτάζει η χριστιανοσύνη και λοιπά. Και απορώ εγώ… κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας? Αν δεν με απατάει η μνήμη μου υπάρχει πόλεμος στη Λιβύη, νεκροί στη Συρία και στη Νιγηρία και πυρηνικός εφιάλτης στην Ιαπωνία. Σ άλλον κόσμο ζω εγώ και με ενδιαφέρουν άλλα θέματα και όχι αν κάποιος που δεν πιστεύω ότι υπήρξε ποτέ αναστήθηκε πριν 2011 χρόνια???
                     
                             Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Υ.Γ 1 Δεν ενημερώθηκα αν και φέτος έπεσε ξύλο στα Ιεροσόλυμα ανάμεσα μεταξύ ελληνορθόδοξων και αρμενίων.

Υ.Γ 2 Αυτές οι γιαγιάδες πως γίνεται μέσα στο λεωφορείο να μην μπορούν να κάτσουν όρθιες αλλά να κάθονται όρθιες στο προαύλιο της εκκλησίας με τις ώρες?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου